Viestintäharjoittelija työskentelee Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoimassa eAMK – Oppimisen uusi ekosysteemi -projektissa, jonka tavoitteena on pilotoida kaikkien ammattikorkeakoulujen yhteistä verkko-opintotarjontaa syksyllä 2018.

Viestintäharjoittelijan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa yhteisen verkko-opintotarjonnan digitaalista koulutusmarkkinointia ammattikorkeakoulujen opiskelijoille (lähes 130 000). Viestintää tehdään yhdessä projektihenkilöstön, Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto Arenen sekä ammattikorkeakoulujen markkinointitiimien kanssa.

Harjoitteluaika

Harjoittelu on kestoltaan kolme kuukautta ja toteutetaan ajalla 19.3.- 30.6.2018. Työaika on osa-aikainen tai valitulla ajanjaksolla. 

Työtehtävät

Viestintäharjoittelija

  • osallistuu monikanavaisen koulutusmarkkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja tulosten analysointiin
  • osallistuu www.eamk.fi -sivuston kehittämiseen ja toteuttaa sisältöpäivityksiä
  • toimii aktiivisesti sosiaalisessa mediassa
  • vastaa tiedotteiden, juttujen ja uutisten toimittamisesta
  • osallistuu tapahtumajärjestelyihin
  • osallistuu projektitoiminnan suunnitteluun ja raportointiin

Mitä odotamme

Edellytämme medianomiopintoja tai soveltuvia markkinoinnin ja viestinnän opintoja sekä sujuvaa kirjallista ilmaisua suomeksi. Arvostamme kokemusta viestinnän tehtävistä ja monimediasisällöntuotannosta, videointi- ja editointitaitoja, markkinointiosaamista sosiaalisessa mediassa, hankekokemusta sekä englannin ja/tai ruotsin kielen taitoa. 

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työskentelyä projektiryhmän kanssa Jyväskylässä.

Palkkaus

Harjoittelusta maksetaan 1.2.2018 voimaan astuvan yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukainen harjoittelijan palkka (vuoden 2017 tes 1340,80 €/kk).

Hakuohjeet

Toimita meille vapaamuotoinen hakemus sekä kopiot mahdollisista todistuksista 11.2.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen rika.nakamura(at)jamk.fi. Liitäthän hakemukseesi myös linkin videoesittelyyn itsestäsi (kesto enintään 1 minuutti).

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat

Rika Nakamura
Projektikoordinaattori
rika.nakamura(at)jamk.fi
050 524 0725

Paula Tyrväinen
Projektipäällikkö
paula.tyrvainen(at)jamk.fi
040 530 9231